SALUTACIONS


Desitgem que tot el que es publiqui en el blog us serveixi per aprendre més i recordeu el que sempre diem: "Les persones que saben molt, són les persones que llegeixen molt".

dissabte, 6 d’abril del 2013

HAS FET LA TEVA COCA ?

Aquesta és una recepta de cuina per preparar una coca senzilla i molt bona. Si la vols preparar amb el teus pares, primer hauràs de recordar el que hem explicat a classe de català:

"Les receptes són textos que ensenyen com preparar pas a pas un producte. Inclouen el títol, els ingredients, amb les quantitats, els passos de la preparació i altres informacions útils".

Ara ja la pots preparar.
COCA DE IOGURT

La gràcia d'aquesta coca està en el fet que fem servir l'envàs buit del iogurt com a mida per als altres ingredients. Per fer una coca ens caldrà:

Ingredients:
  • 3 ous
  • 1 iogurt amb gust de llimona
  • 2 mides de iogurt de sucre
  • 1/2 mida de iogurt d'oli d'oliva
  • 3 mides de iogurt de farina
  • 1 sobre de llevat en pols
  • 1 xic de mantega
Preparació:
  1. Per preparar la coca, comenceu preescalfant el forn a temperatura màxima.
  2. Bateu els ous i afegiu-ne el iogurt, el sucre i l'oli sense deixar de remoure.
  3. Mescleu el llevat amb la farina i ho afegiu a poc a poc a la barreja anterior, sense deixar de remoure.
  4. Unteu el fons del motlle amb la mantega i aboqueu-hi la massa. 
  5. Poseu-lo al forn de seguida.
  6. Baixeu la temperatura del forn a foc suau (uns 140º) i deixeu coure la massa uns 35-45 minuts. Passat aquest temps apagueu el forn i deixeu-lo refredar una mica abans de treure la coca. No obriu el forn a mitja cocció perquè correu el risc que la coca baixi i no quedi esponjosa.
  7. Per acabar, podeu obrir la coca per la meitat i farcir-la de xocolata desfeta i nata.
Ja ens explicaràs com t'ha sortit, segur que MOLT BONAAAAA !

-----

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada