"Les receptes són textos que ensenyen com preparar pas a pas un producte. Inclouen el títol, els ingredients, amb les quantitats, els passos de la preparació i altres informacions útils".
Ara ja la pots preparar.
COCA DE IOGURT
La gràcia d'aquesta coca està en el fet que fem servir l'envàs buit del iogurt com a mida per als altres ingredients. Per fer una coca ens caldrà:
- 3 ous
- 1 iogurt amb gust de llimona
- 2 mides de iogurt de sucre
- 1/2 mida de iogurt d'oli d'oliva
- 3 mides de iogurt de farina
- 1 sobre de llevat en pols
- 1 xic de mantega
Preparació:
- Per preparar la coca, comenceu preescalfant el forn a temperatura màxima.
- Bateu els ous i afegiu-ne el iogurt, el sucre i l'oli sense deixar de remoure.
- Mescleu el llevat amb la farina i ho afegiu a poc a poc a la barreja anterior, sense deixar de remoure.
- Unteu el fons del motlle amb la mantega i aboqueu-hi la massa.
- Poseu-lo al forn de seguida.
- Baixeu la temperatura del forn a foc suau (uns 140º) i deixeu coure la massa uns 35-45 minuts. Passat aquest temps apagueu el forn i deixeu-lo refredar una mica abans de treure la coca. No obriu el forn a mitja cocció perquè correu el risc que la coca baixi i no quedi esponjosa.
- Per acabar, podeu obrir la coca per la meitat i farcir-la de xocolata desfeta i nata.
Ja ens explicaràs com t'ha sortit, segur que MOLT BONAAAAA !
-----
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada