SALUTACIONS


Desitgem que tot el que es publiqui en el blog us serveixi per aprendre més i recordeu el que sempre diem: "Les persones que saben molt, són les persones que llegeixen molt".

dilluns, 24 de setembre del 2012

LA IMPORTÀNCIA DE L'ESMORZAR

L’esmorzar ens aporta diàriament el 25% d’energia.

L'esmorzar. El carburant del bon estudiant
És molt recomanable esmorzar a casa abans d’anar a l’escola. Un dels principals beneficis que s’atribueixen a aquesta ingesta és el de contribuir a una adequada distribució de l’energia i millorar el rendiment intel·lectual i físic. L’esmorzar es pot repartir en dues ingestes, una primera a casa i una altra a mig matí, a l’hora de l’esbarjo.
En un esmorzar complet hi hauria d’haver, bàsicament: làctics: llet, formatge, iogurt; farinacis: pa, torrades, galetes; fruita: principalment fresca (sencera,trossejada o en forma de suc). També en poden formar part altres tipus d’aliments,com, per exemple, aliments proteics (pernil curat, tonyina...), aliments greixosos (preferentment oli d’oliva; cal reservar la mantega i altres greixos per a un consum eventual.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada