Desitgem que tot el que es publiqui en el blog us serveixi per aprendre més i recordeu el que sempre diem: "Les persones que saben molt, són les persones que llegeixen molt".
dilluns, 24 de setembre del 2012
LA IMPORTÀNCIA DE L'ESMORZAR
L’esmorzar ens aporta
diàriament el 25% d’energia.
L'esmorzar. El carburant del bon estudiant
És molt recomanable esmorzar a casa abans d’anar a l’escola.
Un dels principals beneficis que s’atribueixen a aquesta ingesta és el de
contribuir a una adequada distribució de l’energia i millorar el rendiment
intel·lectual i físic. L’esmorzar es pot repartir en dues ingestes, una primera
a casa i una altra a mig matí, a l’hora de l’esbarjo.
En un esmorzar complet hi
hauria d’haver, bàsicament: làctics: llet, formatge, iogurt; farinacis: pa,
torrades, galetes; fruita: principalment fresca (sencera,trossejada o en forma
de suc). També en poden formar part altres tipus d’aliments,com, per exemple, aliments
proteics (pernil curat, tonyina...), aliments greixosos (preferentment oli d’oliva;
cal reservar la mantega i altres greixos per a un consum eventual.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada