SALUTACIONS


Desitgem que tot el que es publiqui en el blog us serveixi per aprendre més i recordeu el que sempre diem: "Les persones que saben molt, són les persones que llegeixen molt".

dissabte, 12 de novembre del 2011

FORMACIÓ PER A MARES I PARES


Lloc: Col·legi Goar
C/ de la Circumval.lació, 50
 
'Afavorir la responsabilitat dels infants o sobreprotegir-los?'

Dijous, 17 de novembre
 
De 15 a 16.30 h
A càrrec de Laura Peiró, psicòloga  (Equip Clínic CIPAIS)



Entre els sis i els dotze anys els nens i nenes experimenten grans canvis que tenen a veure amb l’augment de la socialització, l’ampliació del seu món i l’augment de les demandes dels adults, tant en el si de la família com a l’escola.

Un dels conflictes que sovint apareix en la criança dels fills i filles és que es comportin d’una forma “acceptable” tant envers nosaltres com envers la societat. Sabem que afavorir la coresponsabilitat en les diferents dinàmiques familiars i transmetre que les conductes comporten conseqüències facilita enormement sostenir rutines diàries i mantenir les pautes de convivència.

A fi d’afavorir la col·laboració dels nostres fills i filles, i perquè aquesta tasca es faci menys feixuga per a tots, cal poder exercir l’autoritat des d’una posició d’escolta i respecte mutu. Es treballarà amb les famílies aquells aspectes que ens poden ajudar a repensar, juntament amb algunes estratègies, de quines maneres resolem els conflictes en la convivència familiar.
 
 
-----

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada