SALUTACIONS


Desitgem que tot el que es publiqui en el blog us serveixi per aprendre més i recordeu el que sempre diem: "Les persones que saben molt, són les persones que llegeixen molt".

dijous, 14 d’abril del 2011




PERSONATGES DEL CONTE

El Leo tenia els ulls marrons i els cabells negres. Portava camisa a quadres, pantalons pirates, mitjons llargs i botes. Duia un barret amb una cua d’esquirol al cap i a l’esquena un “cistell” amb fletxes i un arc a la mà.

          

En Max és un gos molt gran amb el pel marró i enlloc de bordar, parlava. Max és gran com un lleó i llest com una guineu.


La Melina, la fada del bosc i reina de les flors portava un vestit llarg amb flors i sabates liles. Al cap lluïa una corona de fulles de llorer. A la mà dreta tenia una vareta màgica en forma de flor.



 


La Lily, era una margarida vestida amb pètals vermell i botó groc, i amb unes fulles verdes i brillants al tronc, que enamoraven a tothom.




El drac de nom Glaç, amb ulls vermells, tenia tres caps que treien foc pels queixals, també tenia dues cues plenes d’escates verdes i dures, a més a més dues ales grosses i dues potes amb ungles ben esmolades.


 

-----

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada