SALUTACIONS


Desitgem que tot el que es publiqui en el blog us serveixi per aprendre més i recordeu el que sempre diem: "Les persones que saben molt, són les persones que llegeixen molt".

dimarts, 15 de març del 2011

RECORDATORI



El divendres 25 de març, tots els alumnes de 3r de primària anirem a veure l'obra de teatre titulada "Experiments amb bombolles". També hi aniran els alumnes de 4t. Sortirem de l'escola a les 9:05 h i la representació començarà a les 9:45 h a l'Atrium de Viladecans.

    Desitgem que us agradi molt.


SINOPSI

Una sèrie d'experiments duts a terme en directe ens mostraran quines són les causes per les quals es forma una bombolla, i com el detergent afecta certes propietats de l'aigua com la tensió superficial, l’elasticitat, la descomposició de la llum, la viscositat i la densitat. Veurem construir bombolles gegantes, deformar-les, estirar-les, comprimir-les, canviar de color, levitar. Veurem bombolles quadrades, triangulars, unes dins d'unes altres, tallades per la meitat... Un taller de ciències-espectacle on didàctica i estètica s'uneixen per comprendre les causes d'aquest bell fenomen. Realitzat per l'actor i geofísic Orlando Barrio, vingut exprés des d'Argentina per a l'ocasió.

-------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada