SALUTACIONS


Desitgem que tot el que es publiqui en el blog us serveixi per aprendre més i recordeu el que sempre diem: "Les persones que saben molt, són les persones que llegeixen molt".

dijous, 14 d’octubre del 2010

L'ESQUELET

Els ossos són els òrgans rígids i resistents que formen l'esquelet. Els ossos estan vius, i a mesura que creixem, creixen amb nosaltres.

Els ossos s'uneixen entre ells per mitjà de les articulacions. Algunes articulacions, es poden doblegar i permeten que els ossos es moguin, com per exemple el colze. Unes altres articulacions són fixes i els ossos s'uneixen tant que queden soldats, com per exemple els ossos del crani.

Ara podeu veure i escoltar el video titulat: Aparato locomotor. El esqueleto.


Desitjo que us hagi agradat i us hagi servit per aprendre més coses.

3 comentaris:

  1. Soy mamá de Jordi y Nerea, hemos estado viendo la página y nos gustado mucho la idea. A partir de ahora iremos entrando para ayudarnos a estudiar. Felicidades y gracias.

    ResponElimina
  2. Hola soy mamá de David, visitamos a menudo la página porque nos ayuda mucho a estudiar,por ejemplo con las horas en catalá....aprovecho para felicitar al profe MANEL y agradecerle su dedicación... gracias. Gemma.

    ResponElimina
  3. Gracias a Mila y a Gemma. Como veis, el objetivo del blog es informar y ayudar. Esperemos conseguirlo con ayuda de todos. Un saludo.

    ResponElimina