SALUTACIONS


Desitgem que tot el que es publiqui en el blog us serveixi per aprendre més i recordeu el que sempre diem: "Les persones que saben molt, són les persones que llegeixen molt".

dissabte, 2 d’octubre del 2010

ELS NOSTRES CONTES

LA BALENA BLAVA
Fa molts anys un mariner i el seu ajudant estaven al mig de l'oceà buscant una balena blava. L'ajudant, amb els prismàtics, va veure la balena blava que venia disparada. L'ajudant va caure a l'aigua i la balena se l'anava a menjar. El mariner va llençar l'arpó a la balena . Al final la van capturar i la van portar a un aquari on tothom la pot veure sempre.
I si aquest conte us ha agradat, ben bé que ho haureu passat.

Autor: Iván Hernández 3r A.


                                  LA BRUIXA DECIDIDA   

Hi havia una vegada una bruixa, que era molt decidida i un dia li van manar una missió secreta. La missió consistia en anar a una illa, que estava situada al mig de l'oceà, i agafar una pedra màgica. La bruixa va arribar a l'illa, però la barca que tenia se li va enfonsar. Quan va agafar la pedra es va convertir en una bruixa amb molts poders. Va fer màgia i va poder arribar a casa. Quan va arribar volant al país de les bruixes, les seves germanes, li van explicar que la missió secreta era per aconseguir els mateixos poders que elles.

Autora: Esmeralda Fernández 3r B.


                        LA TORTUGA PERDUDA

Un dia al palau de la selva el rei va dir una cosa molt important al seu fill. Li va dir que la seva tortuga havia desaparegut. El nen, que es deia Fran, va dir   que ell aniria a buscar la tortuga. Però com era un nen tímid no va preguntar als animals. Al final del dia va trobar a la tortuga a dalt de tot de la reliquia de la selva. i es va preguntar com la baixaria d'allà dalt. De sobte va tenir una idea: escalaria la reliquia. Quan ja va estar a dalt de tot, va agafar la tortuga i la va portar al palau. El rei es va posar molt content i en Fran es va convertir en un heroi. 
Autor: Sergio García 3r A


EL MARINER I LA BALENA                        

Hi havia una vegada un mariner que tenia un gran somni, atrapar a una balena molt perillosa. La balena havia menjat una mà al mariner i ell volia caçar-la per venjar-se. El mariner va tramar un pla per acabar amb la balena, i aquest pla era la seva misió secreta. Va trucar a un amic mariner perquè l'ajudés, ja que necessitava dos vaixells per dur a terme el  pla. Els dos vaixells van navegar mar endins, i quan la balena va veure que s'apropaven els vaixells va dirigir-se cap a ells, però no contava en que els mariners havien posat una xarxa entre els dos vaixells. La balena va quedar atrapada a la xarxa i va morir allà dins. D'aquesta manera el mariner va aconseguir la seva venjança.
I si aquest conte us ha agradat, ben bé que ho haureu passat.

Autor: Guillem Carretero 3r B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada